Gesztenyés Lakókert Bicske – ÉRTÉKESÍTÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS

A Gesztenyés lakókert öt lakótömböt magába foglaló beruházás. A projekt megvalósítása során négy 17 és egy 14 lakásos társasházi épület létesül ütemezett megvalósítással. A terület több mint 1 hektáros nagysága lehetővé teszi, hogy az épületek egymástól élhető távolságban legyenek. Az épülettömbök mindegyike személyfelvonóval ellátott, pince, földszint, 2 emelet + tetőtér beépítésűek. A pince szintet a belső lépcsőn és a külső rámpán keresztül, az emeleti szinteket lifttel és a kényelmes központi lépcsőházból is meg lehet közelíteni. A lakások változó alapterületűek, így mindenki megtalálhatja a neki legideálisabb elrendezést és méretet. Az egymás feletti szintek a tetőtér kivételével azonos elrendezést kapnak, a tetőtérben két nagyobb méretű lakás épül, tetőterasszal. A lakások mindegyike rendelkezik erkéllyel, melyek mérete lakásonként eltérő. A lakásokhoz egy, a körülkerített területen elhelyezkedő felszíni parkoló és egy pinceszinti tároló tartozik.

Az épület műszakilag megfelel a korszerű előírásoknak, mely magában foglalja a külső falszerkezetek hőszigetelését, a hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók elhelyezését, a pince födém hőszigetelését, mindemellett esztétikai szempontból is kielégíti a mai kor elvárásait. Az erkélyek fa korlátai harmonizálnak a környező fás parkkal. A beépített anyagok és szerkezetek minden esetben magyarországi forgalomba helyezési engedéllyel vagy minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A teherhordó szerkezet tégla és vasbeton, a födémek vasbeton tálcás födémek, a lépcsők monolit vasbeton szerkezetek. A lépcsőház vakolt, festett felületű, a közlekedő hangszigetelt padlóburkolatot kap. A lakásokba biztonsági bejárati ajtón keresztül érkezünk meg. A helyiségek belső tere vakolt vagy gipszkartonnal szerelt, fehérre festett felületű. A közlekedőkben, vizes helyiségekben és a konyhákban kerámia burkolat készül, a szobákban és a nappali helyiségekben laminált padlóburkolat kerül elhelyezésre. A lakások elrendezésénél figyelembe vettük az ideális tájolást, a megfelelő benapozást, a szellőztetés lehetőségét. A nyílászáróval nem rendelkező helyiségek mesterséges szellőzéssel vannak ellátva. A belső ajtók MDF felületű nyílászárók.

A lakásokat Vevőink „kulcsrakész”, beköltözhető állapotban kapják meg, a kínálatunkból általuk választott burkolatokkal. A vizesblokkok szaniterekkel felszereltek, a nyílászárók tartalmazzák a redőny tokszerkezetét, a konyhában a szükséges mosogató, mosogatógép, elszívó, a fürdőben pedig a mosógép kiállásokkal. A klimatizálás és a riasztó berendezések elhelyezésének lehetőségét az alapvezetékek kiépítésével biztosítjuk.

A lakások fűtéséről és melegvíz ellátásáról az épületenként elhelyezett gázüzemű kazánok és melegvíztároló tartályok gondoskodnak. Az egyes lakásokban minden közmű tekintetében saját mérő kerül beépítésre, a helyiségek hőmérséklete a radiátorokra szerelt hőszabályozókkal alakítható tetszés szerint.

A Vásárlóink megelégedése és kényelme érdekében az építés helyszínén fenntartott irodánkban egyedi igényeit, elképzeléseit is kezelni tudjuk, amennyiben az nem ütközik műszaki, szakmai előírásokba vagy nem jár az engedély módosításával.

A lakópark egységes és esztétikus látványának megőrzése, valamint az erkély szerkezet teherviselése miatt a lakásokhoz tartozó erkélyek beépítésére sem építés során, sem utána nincs mód.

Budapest, 2018. szeptember 06.

Kérdése van, tájékoztatást szeretne kérni?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Érdeklődés