Gesztenyés Lakókert Bicske

Tájékoztatjuk Tisztelt Vevőinket, hogy az eladásra kínált új lakások - a tetőtéri lakások kivételével – meglévő épületszerkezetek átépítésével valósulnak meg. Az épületek teherhordó szerkezetei (a homlokzati főfalak, födémek és a lépcsőházak vasbeton szerkezete) már meglévő szerkezetek, melyek korábban épültek és a beruházás kezdeti pillanatában üresen álltak. Az épületek szerkezeteinek állapotáról részletes statikai szakértői vélemény készült, diagnosztikai vizsgálatok megállapításaira alapozva, mely vizsgálatok kimutatták, hogy a meglévő épületek alkalmasak arra, hogy új lakások kialakításával, korszerű építőanyagok beépítésével a mai kor igényeit minden tekintetben kielégítő többlakásos lakóépületekként funkcionáljanak.
A bicskei vasúti csomópont az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program nevesített kiemelt projekt keretében a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásaként a közeljövőben várhatóan átalakul. Ez az átalakítás a Gesztenyés Lakókert beruházásra is hatással van, mivel a telekterületről a tervek szerint közúti alul- vagy felüljáróról a vasútállomás közvetlenül megközelíthetővé válik.
A beruházó, Robinia Ingatlan Kft., amely a több, mint 20 éves stabil hátterű, Robinia-Group Kft. és a KEVE Zrt. tulajdona. A Robinia-Group Kft. bemutatkozását megtekintheti ide kattintva.

Budapest, 2018.11.21.

Kérdése van, tájékoztatást szeretne kérni?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Érdeklődés